Apartament Ultracentral, 2 camere, 64mp utili, Piata Unirii, Schei

Schei, Brasov Pret Vanzare: € 115,000  Salveaza oferta

Pret € 115,000 
Tip: de vanzare
Suprafata: 62 mp
Bai: 1
Camere: 2
ID: 6677

Descriere apartament

Vista Real Estate propune spre investitie o proprietate situata in Centrului Istoric al Brasovului, mai exact in Piata Unirii.  Apartamentul dispune de o structura semidecomandata cu o compartimentare practica, compusa din holul de intrare, bucatarie, baie, living si dormitor, camerele sunt spatioase cu ferestre mari permitand luminii naturale sa patrunda inauntru. Apartamentul este la etajul 1 intr-o casa cu un singur proprietar si dispune de centrala termica proprie, parchet lemn stratificat si geamuri termopan. Renovarea a fost facuta anul acesta, s-a inlocuit atat instalatia electrica cat si cea termica si sanitara.

In cadrul imobilului s-a pastrat amprenta originala a proprietatii, cu soba de teracota ( functionala). Pozitionarea imobilului ofera un ambient placut pe toata perioada zilei. Curtea cladirii din care face parte acest imobil a fost pavata recent, o curte primitoare, curata si plina de verdeata. Proprietatea dispune si de o pivnita cu o suprafata utila de 11.5 mp. 

In imediata apropiere sunt multe puncte de interes si obiective turistice - Prima Scoala Romaneasca, Piata Unirii, Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Muzeul Casa Mureseana, cat si atractii culinare, diverse restaurante si cafenele.

Daca sunteti interesat de aceasta proprietate, nu ezitati sa ma contactati pentru mai multe detalii. 

Vista Real Estate, formata dintr-o echipa tanara de profesionisti in domeniul imobiliar, este gata sa te reprezinte indiferent de nevoia ta imobiliara: servicii de intermediere si consultanta, promovare, evaluarea proprietatii, asistenta juridica, investitii imobiliare și administrarea proprietatilor.

 


Detalii apartament

  • Numar Camere: 2
  • Suprafata utila: 62 mp
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: 1/
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 1977

Caracteristici generale

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe